U bevindt zich momenteel in - Toegevoegde waarde NCS
 

Dienstverlening naar de leden

 
Toegevoegde waarde NCS

Naast de activiteiten welke NCS Martial Arts voor haar aangesloten leden organiseert worden er meer waardevolle zaken voor de verenigingen vanuit de sportkoepel NCS georganiseerd.

We noemen o.a.:

Verenigingsondersteuning

De afdeling Verenigingsondersteuning biedt u een keur van diensten en ondersteuning aan. Misschien niet iets waar u direct op zit te wachten; van algemene dienstverlening tot ondersteuning op maat. Ook komen we graag bij uw club op bezoek voor het geven van advies. Daarnaast adviseren wij u op over het te voeren vrijwilligers- en/of jeugdbeleid. Maar ook op het vlak van het sponsoring, financiële- en juridische dienstverlening is er heel veel informatie beschikbaar. Wat de mogelijkheden zijn en ook nog in de regel geheel kosteloos?

Hier staan alle details: http://www.sport4all.nl/htm/Vodiensten.htm 

START-Weekend

Het START-Weekend is het scholingsweekend voor jeugdleden van uw sportvereniging. Al meer dan 10 jaar organiseert de NCS het START-Weekend en zijn honderden deelnemers opgeleid. Dit scholingsweekend zit boordevol activiteiten met een jaarlijks wisselend thema. Het START-Weekend stelt zich als doel de deelnemers maximaal te laten profiteren van de educatieve, sportieve en sociale voordelen. Hierbij wordt de werkwijze ‘leren door doen’ gehanteerd. Hun opgedane kennis kan in de verenigingen gebruikt worden in het ontwikkelen en organiseren van evenementen voor uw dojo of sportclub. Voor slechts € 40,= per persoon leert uw toekomstig kader de kneepjes van het vak.

Hier staan alle details: http://www.sport4all.nl/htm/evenementen.htm

Nationale evenementen

Bent u wel eens de uitdaging aangegaan om met uw vereniging midden in de nacht met 1500 man in Hoek van Holland te starten voor de Nachtstrandwandeling naar Scheveningen? Heeft u wel eens meegedaan aan het Pinksterkamp? Activiteiten die de NCS voor u organiseert en waarin de verenigingsactiviteiten van u uitstekend kunnen inpassen. U heeft er nauwelijks werk aan en daardoor ook laagdrempelig. Stuk voor stuk leuke activiteiten waaraan u zeker moet meedoen!

Hier staan alle details: http://www.sport4all.nl/htm/evenementen.htm

Internationale evenementen

De NCS is aangesloten bij het CSIT (Confederation Sportive Internationale du Travail). In o.a. de takken Judo en Karate worden jaarlijks internationale toernooien georganiseerd. Waar kan nog de amateursporter zich nog internationaal meten in een sportwereld waar het steeds meer en meer draait om de topsporter en de Olympische eretitels? De NCS heeft hier een antwoord op. De NCS neemt haar bestuurlijke verantwoordelijkheid binnen de Technische Commissies Zwemmen, Judo en Karate en tevens is zij vertegenwoordigd in de persoon van de heer W. Hoeijenbos het hoogste bestuursorgaan van het CSIT, de executive committee

Verzekeringen:

  • Juridisch consult
  • Aansprakelijkheid
  • Ongevallen

Tenslotte:

We pretenderen met deze opsomming niet volledig te zijn. Op de site van de NCS is veel meer te vinden over wat de NCS allemaal voor haar leden doet. Graag verwijzen we u dan ook naar: www.sport4all.nl