U bevindt zich momenteel in - Internationaal
 

Internationaal

 
Het CSIT in relatie tot de NCS
 
Het CSIT is een internationale sportorganisatie die zich richt op het principe “Sport voor Allen”. In de ruim 90 jaar van haar bestaan is “Sport voor Allen” diep geworteld in de principes van het CSIT. Daarnaast heeft het CSIT ook samenwerkingsverbanden met gelijkgerichte sportorganisaties in Zuid Amerika, de Caribien en Afrika. Dit biedt voor vele tientallen miljoenen sporters de mogelijkheid om op hun eigen niveau zich internationaal te kunnen meten met andere sporters uit de wereld. Respect voor mens en cultuur, solidariteit, vriendschap en broederschap zijn gemeen goed binnen het CSIT.
 
De activiteiten binnen het CSIT worden onder auspiciën van Technische Commissies (TC’s) door de lidbonden georganiseerd. Er zijn o.a. TC’s voor zwemmen, atletiek, basketbal, schaken, voetbal, gymnastiek, judo, karate, tafeltennis, petanque, worstelen, beach volleybal.
 
Dit houdt in dat jaarlijks wereldwijd diverse CSIT activiteiten en kampioenschappen plaatsvinden. Ook de NCS participeert jaarlijks in diverse kampioenschappen. Daarnaast levert zij tevens bestuursleden en leden voor Technische Commissies.
 
Binnen NCS Martial Arts ontvangen we jaarlijks uitnodigingen voor Karate en Judo kampioenschappen. Wij stellen, binnen de mogelijkheden die er zijn, NCS Budoka’s in de gelegenheid deel te nemen aan deze kampioenschappen.
 
Hierin kunnen Budoka’s zich op hun eigen niveau meten met de rest van de wereld. Een heel mooie uitdaging, zeker als je bedenkt dat slechts voor de enkele topsporters dit soort kampioenschappen weggelegd zijn.
 
Opnieuw een onderwerp waarin de NCS Martial Arts zich onderscheid en "Sport for All" uitdraagt.
 
Meer informatie over het CSIT vindt u op www.csit.tv
Meer informatie over de TC Karate vindt u op: http://www.playfair.at/CSIT-TC-Karate/index.htm 
Buiten het CSIT ontvangt NCS Martial Arts geregeld uitnodigingen om deel te nemen aan internationale toernooien en kampioenschappen. Zover het past binnen het gestelde beleid kan aan dergelijke evenementen deelgenomen worden. Echter de deelnemerskosten komen dan wel geheel ten laste van de deelnemers.
Voor informatie over de komende activiteiten kijk hier